Om oss

Hos mobiltelefonskal.se hittar du allt du behöver veta om mobilskal!

Mobilskalsmarknaden tog fart på allvar när Apple 2010 släppte sin telefon iPhone 4. Nu var inte bara skärmen gjord av glas, utan även baksidan vilket gjorde att många ville skydda sin dyrgrip.

Sen gick det fort. Mobilskalet blev snabbt inte bara en skyddande pryl utan även en accessoar som man uttrycker sig med.

Nu finns det inte bara mobilskal till Apple och iPhone, utan även Samsung, Huawei m.fl. har en stor tillbehörsmarknad knuten till sig.

Här finner du några mobilskalstillverkare och butiker vi gillar extra mycket:

Richmond & Finch
Richmond var en av de första varumärkena som enskilt fokuserade på mobilskal och gjorde det till en modeaccessoar. Man känner igen skalen med den ikoniska guldkanten längst ner och sina vackra trendkänsliga motiv. Du kan också shoppa mobilskal från Richmond & Finch med bra priser och snabb frakt här!
Mobello
Mobello grundades 2012 som en butik för främst mobilskal. Butiksöppningen välkomnades för sina moderiktiga mobilskal i härliga färger och material. I dag har Mobello utvecklats till en stor aktör med flera butiker och säljer även sina produkter online. Förutom att sälja andras produkter designar och tillverkar man även en lång rad serie läckra egna mobilskal!
iDeal of Sweden
Ingen har väl missat den svenska succén iDeal of Sweden. Varumärket var tidigt ute med mobilskal som med hjälp av magneter fäster mot olika tillbehör som plånboksfodral och ringhållare. Med hjälp av snygga produkter och stort fokus på influencer marketing rusade iDeal till att bli en av de större aktörerna inom mobilskal. Tips, köp de senaste iDealskalen med fri fakt här!
Guess
Guess var en av de första modehusen som anammande mobilskalstrenden och har nu en stor serie av läckra mobilskal. De släpps i nya kollektioner till varje säsong!
Adidas
Nu kan du köpa dina favoritränder även som mobilskal! Adidas mobilskal kombinerar funktionsmässiga material som skyddar bra med en tidslös design!