Årets julklapp 2020?

Det kanske låter tidigt men vad blir egentligen Årets julklapp 2020?

Som många vet har temat för julhandeln 2018/2019 varit med fokus på hållbarhet och gemenskap. Förra året vart t.ex. Det återvunna plagget Årets julklapp och i år handlar det mer om gemenskap där julklappen detta år är Mobillådan.

Detta är givetvis en viktig fråga som tas upp. Vi på mobiltelefonskal.se skulle ändå inte helt vilja släppa temat om förra årets julklapp. Miljöaspekten i samhället blir allt mer viktig och vi ser en pågående miljötrend som rusar igenom hela Sverige och världen. Vi läste nyligen ett pressmeddelande från Mobello där de gjort en undersökning tillsammans med Yougov. Här undersöks vilket reparationsbehov av mobiler som finns i Sverige och hur svenskarna skyddar sina telefoner för att förlänga livslängden.

Denna undersökning visade på att det var 23% av svenskarna som hade en trasig telefon. Av dessa är det endast 5% som ser till att laga sin telefon. Detta är stora siffror, men samtidigt verkar inte den pågående miljötrenden nått den tekniska marknaden, där man istället väljer att köpa en ny telefon än att reparera den man har.

Undersökningen visade även på att endast 24% av svenskarna använder sig av glasskydd. Endast 75% av männen och 87% av kvinnorna använder något typ av mobilskal.

Vi på Mobiltelefonskal.se skulle vilja fortsätta miljötrenden och föra in denna i mobilvärlden. Varför inte välja att skydda telefonen på bästa sätt för att kunna förlänga dess livstid?

Därför tycker vi givetvis att årets julklapp 2020 bör vara mobilskal.

Här hittar du några olika skal som hjälper dig att skydda din telefon på bästa sätt:

Slim Wallet Brown

Contempo Case

Marvelle Magnetic Flip Case

Sassy Case

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *