Det bästa mobilskalet 2019

Bästa mobilskalet 2019? Det är en djungel av olika skal ute på marknaden idag, men vilket är egentligen bäst? Här på mobiltelefonskal.se har vi testat 3 olika skal som vi nu kommer att recensera åt er och göra det lättare för er att välja.

iDeal of Sweden White Marble

Recension: iDeal of Sweden Fashion Case White Marble.

Material: PC-Plast.

Utseende: Skalet är verkligen snyggt och designad i en vit marmor-immitation och dekorerat med snygga detaljer i guld.

Känsla: Skalet känns lyxigt och ligger bra i handen, något glatt yta och det finns en risk att lättare tappa telefonen ur handen.

Funktion: Hjälper till att skydda baksidan av din telefon från repor och sprickor. Den magnetiska funktionen är smidig och man kan lätt fästa en mobilplånbok ur samma kollektion. Dock var magneten så pass kraftfull att det ibland kändes svårt att lossa skal från plånbok. För att ge telefonen ett så bra skydd som möjligt är det bra att investera i en mobilplånbok från kollektionen för att även kunna skydda skärmen från repor.

Kommentar: Skalen från Ideal of Sweden är minst sagt populära och vi kan förstå varför. Alla skal i deras kollektioner är utformade under konceptet ”Accessories of Attraction” vilket innebär att man kan mixa och matcha bland flera olika skal, plånböcker och powerbanks. Skalen och fodralen i deras kollektioner är utrustade med en kraftfull magnet och går därför att mixa och matcha hur man själv önskar.

Betyg: 3/5  ”Moderiktigt och snyggt skal med fokus på design, dock behöver man komplettera produkten för att ge din telefon ett så bra skydd som möjligt”

Köp skalet här: iDeal of Sweden Fashion Case White Marble.

Richmond & Finch Tropical Storm

Recension: Richmond & Finch Tropical Storm

 Material: PC-Plast

Utseende: Ett snyggt och stilrent skal designat med mörk nyans av imitation med gröna och guldiga palmblad. Det är även dekorerat med snygga detaljer i guld.

Känsla: Detta skal är på många sätt likt skalet från iDeal of Sweden men ger en något lyxigare känsla. Skalet känns bra i handen men precis som med skalet från iDeal är ytan något glatt och det finns en risk att telefonen glider lättare ur handen.

Funktion: Skalet tillhör Richmond & Finch serie Freedom och hjälper dig att skydda telefonen samtidigt som stilen är i topp. Skalet består av två delar: En bumper som skyddar kanterna på telefonen mot stötar och ett hårt skal som klickas fast ovanpå bumpern och telefonen. Detta gör att hela telefonen skyddas på ett bra sätt vid smällar och olyckor. Skalet ger som ovan inte heller något skydd för repor av skärmen då man behöver något mer täckande för detta.

Betyg: 4/5 ”Detta skal ger ett bra skydd samtidigt som det är galet snyggt. Ger en lyxig känsla och skyddar din telefon väl.

Köp skalet här: Richmond & Finch Tropical Storm

iSuit By Sweden Back Case Genuine Leather Green

Recension: iSuit By Sweden Back Case Genuine Leather Green

Material: Äkta läder

Utseende: Klassiskt och stillfullt designat i äkta läder. Skalet är i en design av matt-svart läder men finns i flera andra färger. Simpelt men samtidigt lyxigt

Funktion: Skalet ger din telefon ett gott skydd samtidigt som det ger en naturlig känsla. Skalet är tunt samtidigt som det skyddar bra och täcker runt telefonen. De detaljerade inbyggda knapparna gör att man kan klicka precis lika fint som när man inte har ett skal. Lädret gör även att telefonen får ett bra fäste i handen och minskar risken för att tappa den.

Betyg: 4,5/5 ”Ett skal som är stilfullt och enkelt men ger ditt skal ett gott skydd, skalet känns lyxigt och tillverkat i äkta läder.”

Köp skalet här: iSuit By Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *